Primul ziar

Să vă spunem cum a început totul.

A fost odată ca niciodată o prietenă foarte bună de-a noastră. Atât de dragă ne era, încât atunci când ne-a anunțat că se va căsători, am hotărât să îi facem o surpriză cum nu s-a mai văzut.

Norocul a făcut să aveam în gașcă copywriteri (adică cei care se pricep să tălmăcească bine cuvintele), graficieni (adică cei care pun poză lângă text și linia lângă punct pentru ca totul să arate bine) și niște contacte bune la tipografii (pentru că este foarte importantă și calitatea!). Ne-am adunat puterile și am creat acest ziar. De la cei mici la cei mari: toți au fost deosebit de încântați. Am avut și zâne care primeau oaspeții și le ofereau câte un ziar.

A existat o singură plângere: faptul că toți invitații au ales să își ducă ziarul acasă, iar mirele și mireasa nu au rămas cu niciun exemplar. Așadar, la cererea publicului, s-a mai tipărit o serie.

Și tot la „cererea publicului” a apărut și acest site. Pentru că a fost un proiect atât de apreciat, încât și alți invitați au dorit să-i surprindă pe cei dragi cu un așa ziar.

Dacă dorești și tu să-ți surprinzi invitații la eveniment, contactează-ne.